• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo lihaseljanka

Helppo lihaseljanka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 230 kcal / annos (380g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • turkkilaista jogurttia tai smetanaa
    • (persiljaa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipulit. Lisää (kiehuva) vesi, suola, pippurit ja laakerinlehti. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.
  2. Suikaloi liha poikkisyin. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja ruskista lihat. Suikaloi maustekurkut ja halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Lisää keitton lihat, tomaattipyree, maustekurkut ja tomaatit. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia.
  4. Koristele halutessasi esimerkiksi persiljalla ja tarjoa jogurttisilmän ja tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 230 kcal962 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua