Helppo lihaseljanka
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Helppo lihaseljanka maustetaan maustekurkuilla ja kirsikkatomaateilla. Tarjoa paksun turkkilaisen jogurtin tai smetanan kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1 (100 g) | sipuli tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
1 ps (750 g) | tai |
1 l | vettä tai |
1 1/2 tl | suolaa tai |
3 | valkopippuria tai |
3 | maustepippuria tai |
1 | tai |
240 g | naudan ulkofileetä tai |
100 g (n. 1 dl) | maustekurkkuja tai |
1 rs (250 g) | tai |
3 rkl | tai |
Pinnalle | |
---|---|
turkkilaista jogurttia tai smetanaa tai | |
(persiljaa) tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipulit. Lisää (kiehuva) vesi, suola, pippurit ja laakerinlehti. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.
Suikaloi liha poikkisyin. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja ruskista lihat. Suikaloi maustekurkut ja halkaise kirsikkatomaatit.
Lisää keitton lihat, tomaattipyree, maustekurkut ja tomaatit. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia.
Koristele halutessasi esimerkiksi persiljalla ja tarjoa jogurttisilmän ja tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min
- yli 60 min3,9(11 arviota)
- 30 - 60 min3,1(12 arviota)
- yli 60 min3,8(110 arviota)
- yli 60 min4,0(22 arviota)
- yli 60 min3,8(166 arviota)
- 30 - 60 min3,3(22 arviota)
- yli 60 min4,0(38 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (13 arviota)