Helppo lohi-kukkakaalivuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo lohi-kukkakaalivuoka

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Valmista illalliseksi helppo kukkakaali-lohivuoka! Uunilohi on klassikko, joka maistuu kaikille.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (580 g)
 
Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1%)
tai
 
mustapippuria
tai
1 ps (450 g)
 
tai
1 tlk (2 1/2 dl)
 
tai
 
tilliä
tai

Ravintosisältö

Energia
422 kJ / 101 kcal
Rasva
6,3 g
josta tyydyttynyttä
2 g
Hiilihydraatit
1,9 g
josta sokereita
0,6 g
Proteiini
8,8 g
Suola
0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Mausta kirjolohifilee pippurilla.

Kaada jäiset kukkakaalit laakeaan uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma.

Nosta kalafilee kukkakaalien päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Poista kalasta nahka. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kukkakaali 450 g pakaste
    Hinta 1,45/kpl
    3,22/kg
  • Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia laktoositon UHT
    Hinta 1,99/kpl
    7,96/l
  • Pirkka suomalainen tilli ruukussa
    Hinta 1,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (28 arviota)

  • Sydänmerkkinen
    3 kuukautta sitten
    Itse lisäsin kyllä suolaa, lohi tahtoo olla vähän mitäänsanomatonta jos ei ole kunnolla suolattu