• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo lohi-kukkakaalivuoka

Helppo lohi-kukkakaalivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1%)
    • mustapippuria
    • 1tlk(2 1/2 dl)Valio maustettua ruokakermaa, 3 sipulia
    • tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mausta kirjolohifilee pippurilla.
  2. Kaada jäiset kukkakaalit laakeaan uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma.
  3. Nosta kalafilee kukkakaalien päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Poista kalasta nahka. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal451 kJ
  • Proteiinia9,18 g
  • Hiilihydraatteja1,7 g
  • Rasvaa7,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4