• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tillinen lohikiusaus

Tillinen lohikiusaus on helppo arkiruoka. Se valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta!
Tillinen lohikiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 335 kcal / annos (380g)

Ainekset

2-3 annosta
    • 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta
    • 1rs(250-350 g)marinoituja kirjolohisuikaleita
    • 1prk(2 1/2 dl)kasvirasvasekoitetta
    • ripaussuolaa ja pippuria
    • tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä voidellun uunivuoan pohjalle marinoidut lohisuikaleet. Ripottele suikaleille runsaasti hienonnettua tilliä. Levitä lohen päälle pussillinen jäistä peruna-sipulisekoitusta. Mausta perunat suola- ja pippuriripauksella. Kaada vuokaan kasvirasvasekoite. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa etikkapunajuurien, maustekurkkujen ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 335 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia19,2 g
  • Hiilihydraatteja27,1 g
  • Rasvaa17,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2