Arkiston aarre
Sveitsiläinen kirjolohifilee
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Kirjolohifilee on täytetty juustolla ja palvikinkulla. Tarjoa kala perunasoseen ja vihersalaatin kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- n. 800 g nahatonta kirjolohifileetä
- n. 70 g cheddarjuustoa
- n. 50 g palvikinkkua
Päälle
- grillausmaustetta
Ravintosisältö
- Energia912 kJ / 218 kcal
- Rasva14,4 g
- josta tyydyttynyttä4,2 g
- Hiilihydraatit0 g
- josta sokereita0 g
- Proteiini22,2 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Tee kirjoloheen terävällä veitsellä viilto päästä pyrstöön. Täytä tasku muutamalla juusto- ja kinkkuviipaleella ja kiinnitä se cocktailtikuilla kypsymisen ajaksi.
- Ripottele pinnalle reilusti grillausmaustetta ja kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai paista voissa paistinpannussa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Tarjoa lisäksi perunamuusia ja vihersalaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarre30 - 60 min3,9(37 arviota)
- 30 - 60 min3,5(17 arviota)
- 30 - 60 min4,2(68 arviota)
- 30 - 60 min3,8(29 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,1(27 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(32 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min5,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (1 arvio)