• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sveitsiläinen kirjolohifilee

Kirjolohifilee on täytetty juustolla ja palvikinkulla. Tarjoa kala perunasoseen ja vihersalaatin kanssa.
Sveitsiläinen kirjolohifilee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 335 kcal / annos (120g)

Ainekset

6 annosta
    • n. 800gnahatonta kirjolohifileetä
    • n. 70gcheddarjuustoa
    • n. 50gpalvikinkkua

Päälle

    • grillausmaustetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Tee kirjoloheen terävällä veitsellä viilto päästä pyrstöön. Täytä tasku muutamalla juusto- ja kinkkuviipaleella ja kiinnitä se cocktailtikuilla kypsymisen ajaksi.
  2. Ripottele pinnalle reilusti grillausmaustetta ja kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai paista voissa paistinpannussa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Tarjoa lisäksi perunamuusia ja vihersalaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 335 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia28,1 g
  • Hiilihydraatteja0,5 g
  • Rasvaa18,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu