Hyppää sisältöön
Sveitsiläinen kirjolohifileeTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Sveitsiläinen kirjolohifilee

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Kirjolohifilee on täytetty juustolla ja palvikinkulla. Tarjoa kala perunasoseen ja vihersalaatin kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
  • n. 800 g nahatonta kirjolohifileetä
  • n. 70 g cheddarjuustoa
  • n. 50 g palvikinkkua

Päälle

  • grillausmaustetta

Ravintosisältö

  • Energia
    912 kJ / 218 kcal
  • Rasva
    14,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,2 g
  • Hiilihydraatit
    0 g
  • josta sokereita
    0 g
  • Proteiini
    22,2 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Tee kirjoloheen terävällä veitsellä viilto päästä pyrstöön. Täytä tasku muutamalla juusto- ja kinkkuviipaleella ja kiinnitä se cocktailtikuilla kypsymisen ajaksi.
  2. Ripottele pinnalle reilusti grillausmaustetta ja kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai paista voissa paistinpannussa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Tarjoa lisäksi perunamuusia ja vihersalaattia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (1 arvio)