Sveitsiläinen kirjolohifilee
Kirjolohifilee on täytetty juustolla ja palvikinkulla. Tarjoa kala perunasoseen ja vihersalaatin kanssa.
6 annosta30 - 60 min335 kcal / annos (120g)
Ainekset
6 annosta
- n. 800gnahatonta kirjolohifileetä
- n. 70gcheddarjuustoa
- n. 50gpalvikinkkua
Päälle
- grillausmaustetta
Valmistus
30 - 60 min- Tee kirjoloheen terävällä veitsellä viilto päästä pyrstöön. Täytä tasku muutamalla juusto- ja kinkkuviipaleella ja kiinnitä se cocktailtikuilla kypsymisen ajaksi.
- Ripottele pinnalle reilusti grillausmaustetta ja kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai paista voissa paistinpannussa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Tarjoa lisäksi perunamuusia ja vihersalaattia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 120g100 g
- 335 kcal1 400 kJ
- Proteiinia 28,1 g
- Hiilihydraatteja0,5 g
- Rasvaa18,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi