Rucolapesto
Tarjoa rucolapestoa pastakastikkeen kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 372 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ruukkurucolaa
- 30g(1 dl)parmesaania
- 1valkosipulinkynsi
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- (1 tlsitruunan raastettua kuorta)
Valmistus
alle 15 min- Paloittele rucolaa hieman (voit käyttää myös varret). Raasta parmesaani. Paahda auringonkukansiemenet kuivassa pannussa. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
- Mittaa ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, tehosekoittimeen ja soseuta. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Lisää lopuksi valkosipuli (ja halutessasi sitruunankuori).
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 372 kcal1 560 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja4,23 g
- Rasvaa36,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Auringonkukansiemenet tässä vitsi. Karvas rukola vaatii makeaa + happoa. Käytetty vain kuori sitruunasta! Jos käyttää sitruunaa, ehdottomasti luomua koska torjunta-ainetta ei kuoresta pois saa! Auringonkukansiemen on karvas, ei niin makea!!!!