RucolapestoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rucolapesto

Tarjoa rucolapestoa pastakastikkeen kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä.

  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 372 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele rucolaa hieman (voit käyttää myös varret). Raasta parmesaani. Paahda auringonkukansiemenet kuivassa pannussa. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
  2. Mittaa ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, tehosekoittimeen ja soseuta. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Lisää lopuksi valkosipuli (ja halutessasi sitruunankuori).

Ravintosisältö per 100 g

  • 372 kcal1 560 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja4,23 g
  • Rasvaa36,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua
  • Ammattikoulutetun/ itsekoulutetun "kuningasidea"-resepti29.1.2019

    Auringonkukansiemenet tässä vitsi. Karvas rukola vaatii makeaa + happoa. Käytetty vain kuori sitruunasta! Jos käyttää sitruunaa, ehdottomasti luomua koska torjunta-ainetta ei kuoresta pois saa! Auringonkukansiemen on karvas, ei niin makea!!!!