Rucolapesto
Tarjoa rucolapestoa pastakastikkeen kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä.
4 annostaalle 15 min372 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ruukkurucolaa
- 30g(1 dl)parmesaania
- 1valkosipulinkynsi
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- (1 tlsitruunan raastettua kuorta)
Valmistus
alle 15 min- Paloittele rucolaa hieman (voit käyttää myös varret). Raasta parmesaani. Paahda auringonkukansiemenet kuivassa pannussa. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
- Mittaa ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, tehosekoittimeen ja soseuta. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Lisää lopuksi valkosipuli (ja halutessasi sitruunankuori).
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 372 kcal1 560 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja4,23 g
- Rasvaa36,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Auringonkukansiemenet tässä vitsi. Karvas rukola vaatii makeaa + happoa. Käytetty vain kuori sitruunasta! Jos käyttää sitruunaa, ehdottomasti luomua koska torjunta-ainetta ei kuoresta pois saa! Auringonkukansiemen on karvas, ei niin makea!!!!