• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohicarpacciosalaatti

Lohicarpaccion voi tarjota myös salaatin muodossa. Kala saa makua raikkaasta limetistä. Lohicarpacciosalaatti sopii lounaaksi tai alkupalaksi.
Lohicarpacciosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • yli 60 min
  • 171 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta
    • 300ggraavikirjolohta tai -lohta viipaleina

Limettimarinadi

    • 3rkllimetin mehua
    • 3rkloliiviöljyä
    • 1limetin raastettu kuori
    • 1tlroseepippureita murskattuna

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Kaada päälle limettimarinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1-2 tunniksi. Käännä viipaleet kerran maustumisen aikana.
  2. Levitä huuhdotut, valutetut jääsalaatin lehdet ja viipaloidut herkkusienet tarjoiluvadille. Nosta salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaanilastuja ja rucolan lehtiä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 171 kcal715 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja1,76 g
  • Rasvaa13,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille