Lohicarpacciosalaatti
- Annosmäärä5–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohicarpaccion voi tarjota myös salaatin muodossa. Kala saa makua raikkaasta limetistä. Lohicarpacciosalaatti sopii lounaaksi tai alkupalaksi.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
5–6 annosta
300 g | graavikirjolohta tai -lohta viipaleina tai |
Limettimarinadi | |
---|---|
3 rkl | limetin mehua tai |
3 rkl | oliiviöljyä tai |
1 | limetin raastettu kuori tai |
1 tl | roseepippureita murskattuna tai |
Lisäksi | |
1 ruukku | jääsalaattia tai |
1 rs (200 g) | tai |
3/4 dl | tai |
50 g | parmesaania lastuina tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita marinadin ainekset. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Kaada päälle limettimarinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1–2 tunniksi. Käännä viipaleet kerran maustumisen aikana.
Levitä huuhdotut, valutetut jääsalaatin lehdet ja viipaloidut herkkusienet tarjoiluvadille. Nosta salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaanilastuja ja rucolan lehtiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(14 arvostelua)
- yli 60 min4,0(1 arvostelu)
- yli 60 min
- yli 60 min4,2(5 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(43 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(3 arvostelua)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,0(4 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvostelu)