Lohicarpacciosalaatti
Lohicarpaccion voi tarjota myös salaatin muodossa. Kala saa makua raikkaasta limetistä. Lohicarpacciosalaatti sopii lounaaksi tai alkupalaksi.
- 5-6 annosta
- yli 60 min
- 171 kcal / 100 g
Ainekset
5-6 annosta
- 300ggraavikirjolohta tai -lohta viipaleina
Limettimarinadi
- 3rkllimetin mehua
- 3rkloliiviöljyä
- 1limetin raastettu kuori
- 1tlroseepippureita murskattuna
Lisäksi
- 1ruukkujääsalaattia
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä (tuore)
- 50gparmesaania lastuina
- 1ruukkurucolaa
Valmistus
yli 60 min- Sekoita marinadin ainekset. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Kaada päälle limettimarinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1-2 tunniksi. Käännä viipaleet kerran maustumisen aikana.
- Levitä huuhdotut, valutetut jääsalaatin lehdet ja viipaloidut herkkusienet tarjoiluvadille. Nosta salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaanilastuja ja rucolan lehtiä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 171 kcal715 kJ
- Proteiinia 10,1 g
- Hiilihydraatteja1,76 g
- Rasvaa13,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi