• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohicarpacciosalaatti

Lohicarpaccion voi tarjota myös salaatin muodossa. Kala saa makua raikkaasta limetistä. Lohicarpacciosalaatti sopii lounaaksi tai alkupalaksi.
Lohicarpacciosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • yli 60 min
  • 171 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta
    • 300ggraavikirjolohta tai -lohta viipaleina

Limettimarinadi

    • 3rkllimetin mehua
    • 3rkloliiviöljyä
    • 1limetin raastettu kuori
    • 1tlroseepippureita murskattuna

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Kaada päälle limettimarinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1-2 tunniksi. Käännä viipaleet kerran maustumisen aikana.
  2. Levitä huuhdotut, valutetut jääsalaatin lehdet ja viipaloidut herkkusienet tarjoiluvadille. Nosta salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaanilastuja ja rucolan lehtiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 171 kcal715 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja1,76 g
  • Rasvaa13,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille