• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RiimihärkäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Riimihärkä

  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 500gnaudan sisäfileetä
    • 1rklsuolaa
    • 1tlmustapippuria
    • 1tltimjamia
    • 1tlrosmariinia

Tarjoiluun

    • oliiviöljyä
    • sormisuolaa
    • mustapippuria
    • rucolaa
    • parmesaania
    • kapriksia
    • tuoretta timjamia

Valmistus

yli 60 min
  1. Putsaa fileestä kalvot ja pyyhi se kuivaksi talouspaperilla. Sekoita mausteet keskenään ja hiero ne joka puolelle lihan pintaan. Kääri filee kelmuun ja nosta jääkaappiin vuorokaudeksi.
  2. Rapsi irtoavat mausteet lihan pinnasta pois ja kääri se uudestaan kelmuun. Nosta filee pakastimeen noin viideksi tunniksi. Leikkaa kohmeisesta lihasta ohuen ohuita siivuja tarjolle.
  3. Tarjoa esimerkiksi rucolan, parmesaanilastujen, kapristen, timjamin lehtien ja oliiviöljyn kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua