Sitrusmarinoitu graavilohi
Sitrusmarinoitu graavilohi on näyttävä ja maistuva juhlatarjottava. Tämäkin resepti vain n. 1,65€/annos*.
n. 10 annostayli 60 min115 kcal / annos (90g)
Ainekset
n. 10 annosta
- 3pkt(à 150 g)graavikirjolohta viipaleina
- 1sitruunan raastettu kuori ja mehu (n. 3/4 dl)
- 1appelsiinin mehu (n. 1 1/2 dl)
Vihannesseos
- 2-3(250 g)tomaattia
- 3kevätsipulia
- 1dlpersiljaa hienonnettuna
- 2rklPirkka kapriksia
Valmistus
yli 60 min- Levitä kirjolohiviipaleet laakealle vadille. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Purista hedelmistä mehu. Kaada kuoriraasteella maustettu sitrusmehu kalan päälle. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 2-3 tunniksi.
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli, persilja ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Sekoita ainekset kapristen ja öljyn kanssa. Nosta kylmään maustumaan.
- Nosta kirjolohiviipaleet marinadista laakeaan tarjoilukulhoon. Levitä vihannesseosta viipaleiden väliin ja pinnalle. Tarjoa sitrusmarinoitu graavilohi leivän kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 90g100 g
- 115 kcal481 kJ
- Proteiinia 8 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi