Helppo puolukkasilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo puolukkasilli

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kauniin punainen puolukkasilli sopii mainiosti joulun kalapöytään. Kokeile ja ihastu! Tämäkin resepti on testattu K-Koekeittiössä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta
1 tlk (550 g/250 g)
 
tai
1
 
iso punasipuli
tai
2 dl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
324 kJ / 77 kcal
Rasva
3,5 g
josta tyydyttynyttä
1 g
Hiilihydraatit
7,5 g
josta sokereita
6,9 g
Proteiini
3,3 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Kumoa silli liemineen isoon kulhoon. Kuori punasipuli ja leikkaa se kapeiksi lohkoiksi. Sekoita sillin joukkoon sipuli ja jäiset puolukat.

Anna maustua seuraavaan päivään jääkaapissa. Tarjoa perunoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka maustesilli 550g/250g MSC
    Hinta 3,49/kpl
    13,96/kg
  • Pirkka suomalainen puolukka 200 g pakaste
    Hinta 1,15/kpl
    5,75/kg
  • Punasipuli 500g luomu Egypti/Hollanti 2 lk
    Hinta 2,95/kpl
    5,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti