• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo puolukkasilli

Helppo puolukkasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 168 kcal / annos (100g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kumoa silli liemineen isoon kulhoon. Kuori punasipuli ja leikkaa se kapeiksi lohkoiksi. Sekoita sillin joukkoon sipuli ja jäiset puolukat.
  2. Anna maustua seuraavaan päivään jääkaapissa. Tarjoa perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 168 kcal705 kJ
  • Proteiinia8,5 g
  • Hiilihydraatteja14,2 g
  • Rasvaa7,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille