Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Pikkelöidyt puolukatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pikkelöidyt puolukat

Saat puolukoihin helposti lisää makua pikkelöimällä. Raikkaat pikkelöidyt puolukat maistuvat esimerkiksi poronkäristyksen kanssa.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa etikka, sokeri ja vesi pieneen kattilaan. Kiehauta kunnes sokeri sulaa.
  2. Pane jäiset puolukat kulhoon tai lasipurkkiin. Kaada päälle kuuma pikkelöintiliemi. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti, mielellään yön yli.
  3. Valuta puolukat liemestä ennen tarjoilua. Tarjoa esimerkiksi poronkäristyksen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille