• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukka-ruisvaahto

Puolukka-ruisvaahto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa ruisjauhot kulhoon ja sekoita joukkoon kiehuva vesi. Lisää jäiset puolukat, sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi. (Jos käytät tuoreita tai sulaneita puolukoita, jäähdytä ruisseos hyvin ennen vaahdottamista.) Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 113 kcal472 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4