Puolukka-ruisvaahto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Maidoton
Puolukka-ruisvaahto yllättää keveydellään. Kokeile myös tuoreita puolukoita.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
1 1/2 dl | sihtiruisjauhoja tai |
2 dl | kiehuvaa vettä tai |
3–4 dl (200 g) | tai |
1/2–3/4 dl | sokeria tai |
1 tl | vanilliinisokeria tai |
Valmistus
alle 15 min
Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
Mittaa ruisjauhot kulhoon ja sekoita joukkoon kiehuva vesi. Lisää jäiset puolukat, sokeri ja vanilliinisokeri.
Vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi. (Jos käytät tuoreita tai sulaneita puolukoita, jäähdytä ruisseos hyvin ennen vaahdottamista.) Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,2(5 arvostelua)
- alle 30 min4,3(59 arvostelua)
- yli 60 min3,9(104 arvostelua)
- yli 60 min4,1(48 arvostelua)
- 30 - 60 min3,0(2 arvostelua)
- alle 30 min4,8(10 arvostelua)
- yli 60 min4,8(36 arvostelua)
- alle 15 min2,0(1 arvostelu)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (17 arvostelua)