Raparperipiirakka, pellillinenTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperipiirakka, pellillinen

Pellillinen raparperipiirakkaa hurmaa takuulla kahvipöydässä. Tämä piimällä mehevöitetty ja murulla kuorrutettu raparperipiirakka häviää salamannopeasti parempiin suihin.

  • 20 palaa
  • yli 60 min

Ainekset

20 palaa

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata voi. Sekoita kulhossa sokerit, vehnäjauhot, leivinjauhe ja sooda. Lisää voisula ja sekoita tasaiseksi murumaiseksi seokseksi. Siirrä neljäsosa murusta toiseen kulhoon.
  2. Lisää loppuun muruseokseen muna ja piimä ja kääntele tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle (noin 34 cm x 38 cm).
  4. Sekoita kermaviili, rahka, munat ja sokerit keskenään. Kaada pohjan päälle. Ripottele rahkatäytteen päälle raparperipalat ja muruseos.
  5. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
  6. Tarjoa pellillinen raparperipiirakkaa vaniljakastikkeen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua
  • Ymmällään22.5.2019

    Mikä muruseos?

  • K-Kuluttajapalvelu22.5.2019

    Ymmällään, sokerit, vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda ja voisula muodostavat murumaisen seoksen, johon munat ja piimä lisätään.