• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo silakkalaatikko

Helppo silakkalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 146 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

    • tilliä hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Tyhjennä pussillinen jäisiä perunoita voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle silakkafileet ja hienonnettu tilli. Kaada päälle toinen pussillinen perunoita.
  2. Sekoita kerman joukkoon suola ja pippuri. Kaada seos vuokaan. Leikkaa palvikylki noin 1/2 sentin viipaleiksi ja levitä viipaleet silakkalaatikon pinnalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan, kunnes perunat ovat pehmeitä. Hienonna pinnalle tuoretta tilliä. Tarjoa etikkapunajuurien ja raastesalaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 146 kcal609 kJ
  • Proteiinia5,7 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa9,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5