• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Laivurinpannu

Laivurinpannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 144 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 600gsilakkafileitä
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 1/2dlvettä
    • n. 1rklvoita
    • tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä kananmunat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja hienonna ne.
  2. Mausta silakat suolalla ja pippurilla. Taita silakkafileet takaisin kalan muotoon ja lado paistokasariin selkäpuolet ylöspäin.
  3. Lisää vesi ja voi pannulle. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele päälle hienonnetut kananmunat ja runsaasti tilliä. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 144 kcal601 kJ
  • Proteiinia13,9 g
  • Hiilihydraatteja0,05 g
  • Rasvaa9,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1