Silakkavuoka

Silakkavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 176 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 600gsilakkafileitä
    • 1dl(100 g)mätitahnaa
    • nippuruohosipulia
    • nipputilliä
    • 1tlk(2 dl)ruokakermaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Levitä fileille mätitahnaa ja sen päälle hienonnettua ruohosipulia ja runsaasti tilliä. Kääri fileet rullalle ja lado tiiviisti vierekkäin laakeaan, matalaan uunivuokaan.
  2. Kaada päälle ruokakerma. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa silakkavuoka keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 176 kcal738 kJ
  • Proteiinia12,1 g
  • Hiilihydraatteja2,83 g
  • Rasvaa12,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

4