SilakkavuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Silakkavuoka

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Tarjoa silakkavuoka keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

    Ainekset

    4 annosta
    600 g
     
    silakkafileitä
    tai
    1 dl (100 g)
     
    mätitahnaa
    tai
    nippu
     
    ruohosipulia
    tai
    nippu
     
    tilliä
    tai
    1 tlk (2 dl)
     
    ruokakermaa
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    743 kJ / 178 kcal
    Rasva
    13,2 g
    josta tyydyttynyttä
    3,8 g
    Hiilihydraatit
    2 g
    josta sokereita
    2 g
    Proteiini
    12,4 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Levitä fileille mätitahnaa ja sen päälle hienonnettua ruohosipulia ja runsaasti tilliä. Kääri fileet rullalle ja lado tiiviisti vierekkäin laakeaan, matalaan uunivuokaan.

    Kaada päälle ruokakerma. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa silakkavuoka keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka mätitahna 150g MSC
      Hinta 2,09/kpl
      13,93/kg
    • Pirkka suomalainen tilli ruukussa
      Hinta 1,49/kpl
    • Pirkka suomalainen ruohosipuli ruukussa
      Hinta 1,49/kpl
    • Valio Eila paksumpi ruokakerma 15% laktoositon UHT
      Hinta 2,09/kpl
      10,45/l
    • Kallen mätitahna 300g
      Hinta 5,49/kpl
      18,30/kg
    • Pirkka tilli 50g
      Hinta 2,19/kpl
      43,80/kg
    • Järvikylä tilli ruukku Suomi
      Hinta 1,59/kpl
    • Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lk
      Hinta 1,69/kpl
    • Plussa-etu −22 %
      Flora Ruoka 15% 2,5dl laktoositon
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,00/3 kpl
      4,00/l
      Ilman Plussa-korttia 1,29/kpl
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (23 arviota)

    • Kalle
      5 kuukautta sitten
      Hyvin kirjoitettu. Ei vielä maistettu