• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo tomaattinen possurisotto

Helppo tomaattinen possurisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista possunsuikaleet kahdessa erässä paistokasarissa. Lisää kasariin jäiset sipulikuutiot ja sekoita. Lisää tomaattimurska, riisi, vesi ja puolikas kasvisliemikuutiota.
  2. Mausta chilijauheella ja kämmenellä hienonnetulla oreganolla. Peitä kasari tiukasti kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa mehevän salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal514 kJ
  • Proteiinia7,24 g
  • Hiilihydraatteja12,6 g
  • Rasvaa4,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3