• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nuudeli-possupannu

Nuudeli-possupannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

    • 300-400gmarinoituja porsaan tai broilerin suikaleita
    • 1pkt(85 g)nuudeleita (lihanmakuisia)
    • 1iso paprika
    • 1rs(200 g)herkkusieniä
    • 1(n. 400 g)kesäkurpitsa
    • 1nippukevätsipulia
    • 1-2rklöljyä
    • n. 2dlvettä
    • 1rklviinietikkaa
    • 1rklhunajaa
    • 1/2-1tlinkivääriä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi paprika, viipaloi herkkusienet, paloittele kesäkurpitsa ja hienonna kevätsipulit.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet kahdessa erässä. Kiehauta myös suikaloidut vihannekset kevyesti öljyssä. Siirrä ne pois paistokasarista ja pane ruskistetut lihat siihen takaisin.
  3. Kaada päälle vesi, mausta viinietikalla, hunajalla ja inkiväärillä. Anna ruoan hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon vihannekset, nuudelit ja maustepussin sisältö. Hauduta edelleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,9 kcal326 kJ
  • Proteiinia4,38 g
  • Hiilihydraatteja5,24 g
  • Rasvaa4,27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6