Hyppää sisältöön
Herkullinen kinkkupiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Herkullinen kinkkupiirakka

  • Annosmäärä8 palaa
  • Valmistusaika30 - 60 min
Tämä kirkkupiirakka on helppo ja herkullinen.

    Ainekset

    8 palaa

    Pohja

    Täyte

    Ravintosisältö

    • Energia
      992 kJ / 238 kcal
    • Rasva
      17 g
    • josta tyydyttynyttä
      8,8 g
    • Hiilihydraatit
      11,3 g
    • josta sokereita
      1,1 g
    • Proteiini
      9,8 g
    • Suola
      0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Nypi kulhossa nopeasti käsin kylmä rasva, vehnäjauhot ja perunasosejauhe. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
    2. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta pohja kylmään.
    3. Suikaloi kinkku ja valuta herkkusienistä liemi. Sekoita munat ja kerma kulhossa. Lisää joukkoon noin puolet juustoraasteesta.
    4. Levitä kinkku ja herkkusienet vuokaan. Ripottele pinnalle oreganoa ja mustapippuria. Kaada päälle muna-kerma-juustoseos. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
    5. Paista 200-asteisessa uunissa alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (67 arviota)

    • Kokkienkokki
      3 vuotta sitten
      Pohjan on hyvä, mutta mieluummin tuoreita sieniä 😀
    • Kati
      4 vuotta sitten
      Tämä piirakka on nimensä veroinen ja onnistuu aina. Tykkään tosi paljon pohjan koostumuksesta, on mukavan murea. Ja helppo tehdä. 5/5
    • Iitu91
      7 vuotta sitten
      Piirakka oli hyvän makuinen ja hwlppo tehdä, korvasin kerman maidolla ja tein matalaan 27cm piirakkavuokaan. Mutta uunissa piirakka osittain valui pohjalle... Ensi kerralla otan sen ison vuoan:)