Korianteripesto
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Klassinen pesto on kotoisin Italiasta ja se tehdään basilikasta. Tässä reseptissä tuo perinteinen raaka-aine on vaihdettu korianteriin.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
- 1–2 ruukkua (n. 35 g) tuoretta korianteria
- 1/2 dl (35 g) Pirkka pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl (n. 50 g) parmesaania raastettuna
- n. 1/2 dl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia2 105 kJ / 507 kcal
- Rasva48,1 g
- josta tyydyttynyttä10,4 g
- Hiilihydraatit3,4 g
- josta sokereita0,9 g
- Proteiini13,2 g
- Suola1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Hienonna sauvasekoittimella korianteri varsineen, pinjansiemenet, kuorittu valkosipulinkynsi ja parmesaaniraaste. Ohenna tarvittaessa öljyllä. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl99,67/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (105,00/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,8(222 arviota)
- alle 15 min4,3(23 arviota)
- alle 30 min4,7(45 arviota)
- alle 15 min3,3(18 arviota)
- alle 30 min2,3(3 arviota)
- alle 15 min3,1(25 arviota)
- alle 15 min3,0(2 arviota)
- alle 30 min3,6(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (46 arviota)
- Krista3 vuotta sittenParasta pestoa