Hyppää sisältöön
KorianteripestoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Korianteripesto

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Klassinen pesto on kotoisin Italiasta ja se tehdään basilikasta. Tässä reseptissä tuo perinteinen raaka-aine on vaihdettu korianteriin.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4–6 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    2 105 kJ / 507 kcal
  • Rasva
    48,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    10,4 g
  • Hiilihydraatit
    3,4 g
  • josta sokereita
    0,9 g
  • Proteiini
    13,2 g
  • Suola
    1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna sauvasekoittimella korianteri varsineen, pinjansiemenet, kuorittu valkosipulinkynsi ja parmesaaniraaste. Ohenna tarvittaessa öljyllä. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (46 arviota)

  • Krista
    3 vuotta sitten
    Parasta pestoa