• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hiihtopäivän poroletut

Hiihtopäivän poroletut maistuvat myös pienemmille hiihtäjille. Puolukkahillon joukkoon voit lisätä myös pakastepuolukoita makua antamaan.
Hiihtopäivän poroletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 116 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Lisäksi

    • puolukkasurvosta tai -hilloa
    • maustekurkkua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maito, kananmunat, vehnäjauhot ja suola kulhossa. Anna turvota noin 15 minuuttia.
  2. Hienonna purjo tai sipuli ja kuullota pehmeäksi rasvassa. Hienonna poro. Lisää purjo tai sipuli ja poro taikinaan.
  3. Paista taikinasta lettuja rasvassa. Tarjoa puolukkasurvoksen ja maustekurkkujen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 116 kcal486 kJ
  • Proteiinia7,08 g
  • Hiilihydraatteja16,5 g
  • Rasvaa2,27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille