Alaskan kalavuoka
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Syö sekä edullisesti että hyvin.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 (n. 200 g) | purjo tai |
1 rkl | öljyä tai |
2 rkl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
mustapippuria tai | |
Juustokastike | |
---|---|
3 rkl | Pirkka juoksevaa kasviöljyvalmistetta tai |
3 rkl | vehnäjauhoja tai |
4 dl | maitoa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 1/2 dl | juustoraastetta tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata seiti kohmeiseksi. Kaada sulamisvesi pois. Viipaloi kala sentin paksuisiksi paloiksi. Levitä kalat voideltuun uunivuokaan.
Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota purjoviipaleet. Peitä kalat tomaattipyreellä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä päälle purjot.
Kuumenna rasva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada kattilaan maito. Sekoita ja keitä pari minuuttia. Lisää joukkoon suola ja juustoraaste.
Kaada juustokastike vuokaan. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(120 arviota)
- 30 - 60 min4,2(42 arviota)
- yli 60 min3,3(18 arviota)
- 30 - 60 min4,0(155 arviota)
- 30 - 60 min3,6(20 arviota)
- 30 - 60 min4,0(2 arviota)
- 30 - 60 min4,0(53 arviota)
- alle 30 min3,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (34 arviota)