• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet

Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 179 kcal / 100 g

Ainekset

    • 10-12valkosipulia (n. 500 g kuorittuja valkosip.kynsiä)

Marinadi

    • 1 1/2dlvettä
    • 1 1/2dletikkaa
    • 1rklsuolaa
    • 1dlhunajaa
    • 1dloliiviöljyä
    • 1/2sitruunan mehu
    • 3tlroseepippuria
    • tai
    • 1rklchilipalkoja viipaleina
    • muutama oksatuoretta rosmariinia

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja suola. Keitä kuorittuja valkosipulinkynsiä liemessä viisi minuuttia. Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hunaja, oliiviöljy ja mausteet.
  2. Jaa valkosipulinkynnet puhtaisiin lasipurkkeihin ja kaada päälle lientä. Sulje tiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa muutaman päivän ajan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 179 kcal747 kJ
  • Proteiinia3,23 g
  • Hiilihydraatteja17,9 g
  • Rasvaa10,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5