Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Juhlapöydän mainioksi lisäkkeeksi sopivat hunajamarinoidut valkosipulinkynnet. Tämäkin resepti on testattu K-Koekeittiössä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10–12 | valkosipulia (n. 500 g kuorittuja valkosip.kynsiä) tai |
Marinadi | |
---|---|
1 1/2 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | etikkaa tai |
1 rkl | suolaa tai |
1 dl | hunajaa tai |
1 dl | oliiviöljyä tai |
1/2 | sitruunan mehu tai |
3 tl 1 rkl | roseepippuria tai chilipalkoja viipaleina tai |
muutama oksa | tuoretta rosmariinia tai |
Valmistus
yli 60 min
Mittaa kattilaan vesi, etikka ja suola. Keitä kuorittuja valkosipulinkynsiä liemessä viisi minuuttia. Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hunaja, oliiviöljy ja mausteet.
Jaa valkosipulinkynnet puhtaisiin lasipurkkeihin ja kaada päälle lientä. Sulje tiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa muutaman päivän ajan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Chilipaprika punainen ulkomainenHinta n. 0,50/kpl24,95/kg
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Järvikylä rosmariini rkk FIHinta 4,99/kpl
- Pirkka juokseva hunaja 500gHinta 4,69/kpl9,38/kg
- Pirkka roseepippuri 12g kokonainenHinta 1,35/kpl112,50/kg
- Bertolli oliiviöljy 250ml classicoHinta 4,75/kpl19,00/l
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka etikka 500mlHinta 1,59/kpl3,18/l
- Sitruuna kgHinta n. 0,45/kpl2,39/kg
- Chili Hottis punainen 50g Suomi 1lkHinta 2,49/kpl49,80/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Rosmariini ruukku SuomiHinta 5,49/kpl
- Pirkka Reilun kaupan juokseva hunaja 350gHinta 5,09/kpl14,54/kg
- Pirkka juokseva hunaja 350gHinta 3,69/kpl10,54/kg
- Meira Rosépippuri 15g kok pss maustHinta 1,39/kpl92,67/kg
- Santa Maria Rosépippuri 21gHinta 2,29/kpl109,05/kg
- Fontana oliiviöljy ONE 1lHinta 14,35/kpl14,35/l
- Borges classic oliiviöljy 250mlHinta 4,25/kpl17,00/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- K-Menu etikka 1,5lHinta 1,45/kpl0,97/l
- Rajamäen perinteinen väkiviinaetikka 1,5lHinta 4,75/kpl3,17/l
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(21 arviota)
- yli 60 min4,0(49 arviota)
- yli 60 min4,4(15 arviota)
- alle 30 min3,9(53 arviota)
- yli 60 min3,0(9 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,6(16 arviota)
- yli 60 min3,7(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (54 arviota)
- Jokke4 kuukautta sittenEikun syömään. NAM.
- Einäin5 vuotta sittenEi tämä nyt oikein toimi. Öljy jähmettyy purkin pintaan töhnäkerrokseksi, ja ovat pikemminkin happamia kuin makeita.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenP81, jos käyttää puhtaita ja kuumentamalla steriloituja purkkeja, marinoidut valkosipulinkynnet säilyvät joitain viikkoja.
- P815 vuotta sittenKauankohan nämä säilyy?