Hyppää sisältöön
KesäkurpitsapikkelsiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kesäkurpitsapikkelsi

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Raikas kesäkurpitsapikkelsi valmistuu nopeasti ja maistuu hyvin lisäkkeenä. Kokeile myös hotdogin täytteeksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

Liemi

  • 2 dl etikkaa
  • 1 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl korianterinsiemeniä

Valmistus

alle 30 min
  1. Raasta kesäkurpitsa. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna chili.
  2. Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kesäkurpitsat, sipulit ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
  3. Purkita pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. (Pikkelsiä tulee noin 0,7 litraa).

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (88 arviota)

  • Saaga
    10 kuukautta sitten
    Minusta ohjeessa on kokonaismäärä merkitty väärin. Tehnyt tällä reseptillä aiemminkin, ja on hyvää.
  • Heta
    10 kuukautta sitten
    Helppo resepti, tänään tein laitoin myös valkosipulin kynnen hyvää tuli.
  • Sigge miten pitkään säilyy
    1 vuosi sitten
    Hyvää on mutta miten pitkään säilyy
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Sigge, puhtaissa lasipurkeissa etikkasäilykkeet säilyvät jääkaapissa kuukausia.
  • LeenaKoo
    4 vuotta sitten
    Tein tänään. Uskon, että ovat hyviä. Helppo tehdäkin.
  • Marko 69
    6 vuotta sitten
    Todella hyvää kun laittaa reilummin chiliä.