Kesäkurpitsapikkelsi
Raikas kesäkurpitsapikkelsi valmistuu nopeasti ja maistuu hyvin lisäkkeenä. Kokeile myös hotdogin täytteeksi.
alle 30 min393 kcal / annos
Ainekset
- 1kgkesäkurpitsaa
- 2(200 g)sipulia
- 2valkosipulinkynttä
Liemi
- 2dletikkaa
- 1dlvettä
- 2dlsokeria
- 1rklsuolaa
- 1rklkorianterinsiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Raasta kesäkurpitsa. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna chili.
- Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kesäkurpitsat, sipulit ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
- Purkita pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. (Pikkelsiä tulee noin 0,7 litraa).
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 100 g
- 393 kcal1 640 kJ
- Proteiinia 3,78 g
- Hiilihydraatteja84,6 g
- Rasvaa1,75 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tein tänään. Uskon, että ovat hyviä. Helppo tehdäkin.
Todella hyvää kun laittaa reilummin chiliä.