Kesäkurpitsapikkelsi
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Raikas kesäkurpitsapikkelsi valmistuu nopeasti ja maistuu hyvin lisäkkeenä. Kokeile myös hotdogin täytteeksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
- 1 kg kesäkurpitsaa
- 2 (200 g) sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1–2 Pirkka mietoa punaista chiliä
Liemi
- 2 dl etikkaa
- 1 dl vettä
- 2 dl sokeria
- 1 rkl suolaa
- 1 rkl korianterinsiemeniä
Valmistus
alle 30 min
- Raasta kesäkurpitsa. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna chili.
- Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kesäkurpitsat, sipulit ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
- Purkita pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. (Pikkelsiä tulee noin 0,7 litraa).
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(68 arviota)
- alle 30 min4,6(91 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,4(19 arviota)
- alle 30 min3,8(361 arviota)
- alle 30 min4,0(170 arviota)
- yli 60 min3,0(11 arviota)
- alle 30 min3,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (88 arviota)
- Saaga10 kuukautta sittenMinusta ohjeessa on kokonaismäärä merkitty väärin. Tehnyt tällä reseptillä aiemminkin, ja on hyvää.
- Heta10 kuukautta sittenHelppo resepti, tänään tein laitoin myös valkosipulin kynnen hyvää tuli.
- Sigge miten pitkään säilyy1 vuosi sittenHyvää on mutta miten pitkään säilyy
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenSigge, puhtaissa lasipurkeissa etikkasäilykkeet säilyvät jääkaapissa kuukausia.
- LeenaKoo4 vuotta sittenTein tänään. Uskon, että ovat hyviä. Helppo tehdäkin.
- Marko 696 vuotta sittenTodella hyvää kun laittaa reilummin chiliä.