• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsapikkelsi

Raikas kesäkurpitsapikkelsi valmistuu nopeasti ja maistuu hyvin lisäkkeenä. Kokeile myös hotdogin täytteeksi.
Kesäkurpitsapikkelsi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 393 kcal / annos

Ainekset

Liemi

    • 2dletikkaa
    • 1dlvettä
    • 2dlsokeria
    • 1rklsuolaa
    • 1rklkorianterinsiemeniä

Valmistus

alle 30 min
  1. Raasta kesäkurpitsa. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna chili.
  2. Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kesäkurpitsat, sipulit ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
  3. Purkita pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. (Pikkelsiä tulee noin 0,7 litraa).

Ravintosisältö perannos 100 g

  • 393 kcal1 640 kJ
  • Proteiinia3,78 g
  • Hiilihydraatteja84,6 g
  • Rasvaa1,75 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7