Kesäkurpitsapikkelsi
Raikas kesäkurpitsapikkelsi valmistuu nopeasti ja maistuu hyvin lisäkkeenä. Kokeile myös hotdogin täytteeksi.
- alle 30 min
- 393 kcal / annos
Ainekset
- 1kgkesäkurpitsaa
- 2(200 g)sipulia
- 2valkosipulinkynttä
Liemi
- 2dletikkaa
- 1dlvettä
- 2dlsokeria
- 1rklsuolaa
- 1rklkorianterinsiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Raasta kesäkurpitsa. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna chili.
- Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kesäkurpitsat, sipulit ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
- Purkita pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. (Pikkelsiä tulee noin 0,7 litraa).
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 100 g
- 393 kcal1 640 kJ
- Proteiinia 3,78 g
- Hiilihydraatteja84,6 g
- Rasvaa1,75 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tein tänään. Uskon, että ovat hyviä. Helppo tehdäkin.
Todella hyvää kun laittaa reilummin chiliä.