Suutarinlohi

Suutarinlohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 80 kcal / 100 g
    • Laktoositon
    • Gluteeniton

Ainekset

    • 600gtuoreita silakkafileitä
    • 1/2dlkarkeaa suolaa

Liemi

    • 1dletikkaa
    • 3dlvettä
    • 1/2dlsokeria

Tölkkiin

    • 1tlkokonaisia maustepippureita
    • 1punasipuli
    • 1porkkana

Valmistus

yli 60 min
  1. Lado silakkafileet avonaisina kulhoon ja ripottele väliin sekä pinnalle karkeaa suolaa. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.
  2. Sekoita liemen aineksia, kunnes sokeri on liuennut. Kääri yön yli suolalla maustuneet, valutetut fileet rullalle ja lado lasitölkkiin kerroksittain viipaloidun punasipulin ja porkkanan kanssa.
  3. Ripottele joukkoon maustepippurit. Kaada liemi päälle. Anna maustua kylmässä pari päivää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 80 kcal335 kJ
  • Proteiinia8,5 g
  • Hiilihydraatteja3,8 g
  • Rasvaa3,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille