Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Mausteinen punakaaliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mausteinen punakaali

Mausteiden kanssa hiljalleen haudutettu punakaali sopii lisäkkeeksi jouluruokien, mutta myös riistan kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

    • 1/2(n. 700 g)punakaalia
    • 1iso hapan omena
    • 1kookas punasipuli
    • 1rklvoita
    • 2kokonaista neilikkaa
    • 5kokonaista maustepippuria
    • 1/2rklpunaviinietikkaa
    • 1tlsuolaa
    • 2–3rklmustaherukkamehua tai mustaherukkahyytelöä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi kaali, kuorittu sipuli ja omena kuorineen. Sulata voi tilavassa kattilassa ja lisää kaali-, sipuli- ja omenasuikaleet. Kuumenna koko ajan sekoittaen.
  2. Lisää mausteet ja anna kaalin hautua kannen alla runsas puoli tuntia. Mausta kypsä kaali suolalla, viinietikalla ja mustaherukkamehulla. Tarjoa kalkkunan tai kinkun kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille10 arvostelua