Mausteinen punakaali
Mausteiden kanssa hiljalleen haudutettu punakaali sopii lisäkkeeksi jouluruokien, mutta myös riistan kanssa tarjottavaksi.
- 30 - 60 min
- 66 kcal / 100 g
Ainekset
- 1/2(n. 700 g)punakaalia
- 1iso hapan omena
- 1kookas punasipuli
- 1rklvoita
- 2kokonaista neilikkaa
- 5kokonaista maustepippuria
- 1/2rklpunaviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 2-3rklmustaherukkamehua tai mustaherukkahyytelöä
Valmistus
30 - 60 min- Suikaloi kaali, kuorittu sipuli ja omena kuorineen. Sulata voi tilavassa kattilassa ja lisää kaali-, sipuli- ja omenasuikaleet. Kuumenna koko ajan sekoittaen.
- Lisää mausteet ja anna kaalin hautua kannen alla runsas puoli tuntia. Mausta kypsä kaali suolalla, viinietikalla ja mustaherukkamehulla. Tarjoa kalkkunan tai kinkun kanssa.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 66 kcal279 kJ
- Proteiinia 1 g
- Hiilihydraatteja8 g
- Rasvaa2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hiukan enemmän omenaa ja voita, voit myös käyttää öljyä.