• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämpimät kasviskuutiot

Lämpimät kasviskuutiot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori juurekset. Leikkaa punajuuret alle sentin kuutioiksi, muut juurekset noin 1 1/2 sentin kuutioiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
  2. Kuumenna öljy valurautapadassa ja kuullota punajuuria siinä ensin yksinään 2-3 minuuttia. Lisää muut juurekset ja jatka kuullottamista, kunnes juurekset ovat kauttaaltaan kuumia, eli 3-4 minuuttia. Lisää sipulilohkot ja jatka kypsentämistä koko ajan käännellen kunnes sipuli on muuttunut läpikuultavaksi, noin 5 minuuttia.
  3. Mausta kuutiot suolalla, timjamilla ja pippurilla. Säädä levy miedolle lämmölle ja anna juuresten hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Mausta kuutiot lopuksi juoksevalla hunajalla. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84 kcal352 kJ
  • Proteiinia1,3 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa2,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1