Hunajanauriit
Kotimaiset nauriit ovat alkusyksyn herkku. Ne paahtuvat uunissa pehmeiksi hunajalla maustettuna. Tarjoa nauriit lisäkkeenä tai käytä jäähtyneinä salaateissa. Noin 0,60€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4-6(n. 600 g)naurista
- 2rklrypsiöljyä
- 1-2tltuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 3/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kuori 4-6 (n. 600 g) naurista. Leikkaa reiluiksi paloiksi.
- Sekoita kulhossa öljyn, hunajan ja mausteiden kanssa. yörittele naurispalat mausteseoksessa. Kaada nauriit uunivuokaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes nauriit ovat pehmenneet. Tarjoa nauriit lisäkkeenä liha- tai kalaruoille.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
minulla ei ole hunajaa joten käykö tavallinen oliiviöljy?