• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu punakaalisalaatti

Marinoitu punakaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 110 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Marinadi

Koristeeksi

    • tuoretta rosmariinia

Valmistus

alle 15 min
  1. Sekoita kulhon pohjalla keskenään öljy, etikka, hunaja, rosmariini ja suola. Raasta punakaali ja kuorittu omena raastinraudan karkeimmalla terällä.
  2. Sekoita marinadin joukkoon raasteet ja rusinat. Anna salaatin mehevöityä ennen tarjoilua, mielellään yön yli. Koristele tuoreella rosmariinilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 110 kcal459 kJ
  • Proteiinia1,11 g
  • Hiilihydraatteja10,2 g
  • Rasvaa7,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille