Marinoitu punakaalisalaatti
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoitu punakaalisalaatti on raikas lisäke joulun juhlapöytään tai sadonkorjuun ajan juhliin.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
n. 300 g | punakaalia tai |
1 (n.150 g) | omena tai |
1 dl | tai |
Marinadi | |
---|---|
1/2 dl | öljyä tai |
1/4 dl | valkoista balsamiviinietikkaa tai |
1–2 tl | tai |
1/2 tl | kuivattua rosmariinia tai |
1/4 tl | suolaa tai |
Koristeeksi | |
tuoretta rosmariinia tai |
Valmistus
alle 15 min
Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
Sekoita kulhon pohjalla keskenään öljy, etikka, hunaja, rosmariini ja suola. Raasta punakaali ja kuorittu omena raastinraudan karkeimmalla terällä.
Sekoita marinadin joukkoon raasteet ja rusinat. Anna salaatin mehevöityä ennen tarjoilua, mielellään yön yli. Koristele tuoreella rosmariinilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(23 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(109 arvostelua)
- alle 15 min3,7(3 arvostelua)
- yli 60 min4,0(1 arvostelu)
- alle 15 min4,9(9 arvostelua)
- 30 - 60 min
- alle 15 min4,7(3 arvostelua)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,9 (28 arvostelua)