Marinoitu punakaalisalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu punakaalisalaatti

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Marinoitu punakaalisalaatti on raikas lisäke joulun juhlapöytään tai sadonkorjuun ajan juhliin.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
n. 300 g
 
punakaalia
tai
1 (n. 150 g)
 
omena
tai
1 dl
 
tai

Marinadi

1/2 dl
 
öljyä
tai
1/4 dl
 
valkoista balsamiviinietikkaa
tai
1–2 tl
 
tai
1/2 tl
 
kuivattua rosmariinia
tai
1/4 tl
 
suolaa
tai

Koristeeksi

 
tuoretta rosmariinia
tai

Ravintosisältö

Energia
549 kJ / 131 kcal
Rasva
7,8 g
josta tyydyttynyttä
0,5 g
Hiilihydraatit
15,2 g
josta sokereita
12,7 g
Proteiini
1,2 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Sekoita kulhon pohjalla keskenään öljy, etikka, hunaja, rosmariini ja suola. Raasta punakaali ja kuorittu omena raastinraudan karkeimmalla terällä.

Sekoita marinadin joukkoon raasteet ja rusinat. Anna salaatin mehevöityä ennen tarjoilua, mielellään yön yli. Koristele tuoreella rosmariinilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Suomalainen punakaali 200g
    Hinta 1,79/kpl
    8,95/kg
  • Pirkka juokseva hunaja 350g
    Hinta 3,69/kpl
    10,54/kg
  • Järvikylä Rosmariini rasia 20g
    Hinta 3,95/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (29 arviota)