• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Iki-ihana katkarapukala

Iki-ihana katkarapukala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Koristeeksi

    • sitruunanviipaleita
    • tillinoksia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele laakea uunivuoka. Asettele kuhafileet vierekkäin vuokaan. Valele fileille sitruunanmehua. Kaada päälle kermaa. Ripottele pinnalle suolaa, mustapippurirouhetta ja tillisilppua. Kypsennä 10 minuuttia 200 asteessa uunin alaosassa.
  2. Sulata ja valuta katkaravut. Valele vuoassa olevalla liemellä kaloja. Levitä katkaravut vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Jatka kypsentämistä uunin yläosassa 10 minuuttia. Voit käyttää hetken grillivastusta päällä.
  3. Koristele vuoka ohuilla sitruunanviipaleilla ja tillinoksilla. Tarjoa perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal509 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja0,55 g
  • Rasvaa6,48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua