• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Iloinen nakkipata

Iloinen nakkipata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese ja kuori porkkanat ja selleri. Kuutioi juurekset ja hienonna sipuli. Halkaise purjo, huuhtele se hyvin ja leikkaa puolikkaiksi renkaiksi.
  2. Kiehauta vesi, lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja lihaliemikuutio. Lisää liemen joukkoon paloitellut porkkanat, selleri ja hienonettu sipuli. Keitä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää pasta ja purjo joukkoon kiehumaan ja keitä niitä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes pasta ja juurekset ovat kypsiä.
  4. Juuresten ja pastan kypsyessä paloittele nakit ja ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita nakkipalat kypsän padan joukkoon ja lisää pippuri. Hienonna kypsän padan pinnalle persiljaa tai ruohosipulia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Ylimääräisen paseeratun tomaatin voi pakastaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 60,1 kcal251 kJ
  • Proteiinia3,63 g
  • Hiilihydraatteja7,66 g
  • Rasvaa1,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9