• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tuliset makkaranuudelit

Tuliset makkaranuudelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 519 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta
    • 1pkt(500 g)A-luokan grillimakkaraa
    • 2porkkanaa
    • 1punainen paprika
    • 1/2ps(à 200g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 1-2rklöljyä
    • 2valkosipulinkynttä
    • 3/4-1dlPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1tlk(400 g)tomaattimurskaa

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi makkarat. Kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi myös huuhdottu paprika.
  2. Ruskista makkaraviipaleet nopeasti vokkipannussa ja siirrä ne kulhoon. Kuullota sipulikuutioita ja porkkanasuikaleita noin kolme minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja jatka kuullottamista noin kolme minuuttia.
  3. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Mausta kasvikset valkosipulilla ja chilikastikkeella. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna. Tarkista, että kasvikset ovat kypsiä ennen kuin lisäät makkaraviipaleet.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta ne ja sekoita kasvis-makkaraseoksen joukkoon. Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 519 kcal2 170 kJ
  • Proteiinia20,1 g
  • Hiilihydraatteja49,5 g
  • Rasvaa25,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua