• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Wasabi-sesam possunfilee

Wasabi-sesam possunfilee
Reseptin teki kumppani
  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta
    • n. 1,5kgporsaan ulkofileetä
    • 2rklöljyä
    • 1prk(50 g)Wasabi & Sesame mausteseosta (Santa Maria)

Tarjoiluun

    • 1dlsoijakastiketta
    • 2rklruokokidesokeria

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota porsaanfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista.
  2. Leikkaa pintaan ruutuviillot terävällä veitsellä. Kuumenna öljy pannussa ja paista fileen pinta kiinni. Levitä mausteseos työlaudalle, pyörittele porsaanfilee kauttaaltaan mausteseokseen ja painele mausteseos käsin pintaan kiinni.
  3. Siirrä filee uunivuokaan. Paista uunissa 150 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 70-72 astetta. Peitä lihavuoka uunista ottamisen jälkeen alumiinifoliolla ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.
  4. Tarjoa porsaanfilee ruokokidesokerilla maustetun soijakastikkeen kera.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua