Wasabi-sesam possunfilee
Wasabi-sesam possunfilee maistuu herkulluiselta. Tarjoa viikonloppuna!
10 annostayli 60 min
Ainekset
10 annosta
- n. 1,5kgporsaan ulkofileetä
- 2rklöljyä
- 1prk(50 g)Wasabi & Sesame mausteseosta (Santa Maria)
Tarjoiluun
- 1dlsoijakastiketta
- 2rklruokokidesokeria
Valmistus
yli 60 min- Ota porsaanfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista.
- Leikkaa pintaan ruutuviillot terävällä veitsellä. Kuumenna öljy pannussa ja paista fileen pinta kiinni. Levitä mausteseos työlaudalle, pyörittele porsaanfilee kauttaaltaan mausteseokseen ja painele mausteseos käsin pintaan kiinni.
- Siirrä filee uunivuokaan. Paista uunissa 150 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 70-72 astetta. Peitä lihavuoka uunista ottamisen jälkeen alumiinifoliolla ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.
- Tarjoa porsaanfilee ruokokidesokerilla maustetun soijakastikkeen kera.
Kommentoi