• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PossupataReseptin teki kumppani

Possupata

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gporsaan suikaletta
    • 1/2tlsuolaa
    • valkopippuria

Kastike:

    • 4rklfariinisokeria
    • 3rklpunaviinietikkaa
    • 1rklmaissitärkkelysjauhoja
    • 4dltomaattimehua
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rklsoijakastiketta
    • 1/2rklraastettua tuoretta inkivääriä
    • mustapippuria
    • 1rklrypsiöljyä
    • 1pspakastesipulikuutioita

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kattilassa fariinisokeri, punaviinietikka, maissitärkkelys-suuruste ja tomaattimehu. Anna seoksen kiehahtaa sitä koko ajan sekoittaen.
  2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne kattilaan. Lisää myös soijakastike, inkivääriraaste ja mustapippuri.
  3. Kuumenna rypsiöljy vokki- tai paistinpannulla ja ruskista siinä nopeasti lihasuikaleet. Mausta liha suolalla ja valkopippurilla.
  4. Lisää sipulisilppu. Kypsennä hetki, kunnes sipuli on pehmennyt. Kaada kastike vokkiin ja anna sen kuumentua muutama minuutti.
  5. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille