Karamellisoitu possu
Karamellisoitu possu on korealainen herkku. Korealaisen keittiön suosikkiruoka maistuu keitetyn riisin ja kimchin kanssa.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 500gporsaan ulkofileetä
Marinadi
- 4valkosipulinkynttä
- 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1/2dlPirkka soijakastiketta
- 1 1/2rklGochujang-chilitahnaa
- 1 1/2rklhunajaa
- 1/2rklmaapähkinäöljyä
- 1/2rklriisiviinietikkaa
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele puolet siitä ulkofileen pintaan.
- Kypsennä ulkofileetä 175 asteisessa uunissa n. 45 min. Nosta liha pois uunista ja anna sen jäähtyä hetki. Leikkaa se sitten pitkittäin puoliksi ja noin sentin viipaleiksi ja laita palat kulhoon. Kaada joukkoon loput marinadista ja sekoita niin, että marinadia tarttuu joka palaseen.
- Paista viipaleita hetki uunin grillivastuksen alla. Tarjoile karamellisoitu possu keitetyn riisin ja kimchin kanssa. Koristele annokset tuoreella chilillä ja korianterilla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi