Karamellisoitu possu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Karamellisoitu possu on korealainen herkku. Korealaisen keittiön suosikkiruoka maistuu keitetyn riisin ja kimchin kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 500 g porsaan ulkofileetä
Marinadi
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 1/2 dl Pirkka soijakastiketta
- 1 1/2 rkl Gochujang-chilitahnaa
- 1 1/2 rkl hunajaa
- 1/2 rkl maapähkinäöljyä
- 1/2 rkl riisiviinietikkaa
Ravintosisältö
- Energia648 kJ / 155 kcal
- Rasva6,3 g
- josta tyydyttynyttä2,2 g
- Hiilihydraatit7,3 g
- josta sokereita5,3 g
- Proteiini17,1 g
- Suola1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele puolet siitä ulkofileen pintaan.
- Kypsennä ulkofileetä 175 asteisessa uunissa n. 45 min. Nosta liha pois uunista ja anna sen jäähtyä hetki. Leikkaa se sitten pitkittäin puoliksi ja noin sentin viipaleiksi ja laita palat kulhoon. Kaada joukkoon loput marinadista ja sekoita niin, että marinadia tarttuu joka palaseen.
- Paista viipaleita hetki uunin grillivastuksen alla. Tarjoile karamellisoitu possu keitetyn riisin ja kimchin kanssa. Koristele annokset tuoreella chilillä ja korianterilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,2(66 arviota)
- yli 60 min3,0(13 arviota)
- yli 60 min3,4(28 arviota)
- yli 60 min3,9(89 arviota)
- alle 30 min4,6(18 arviota)
- yli 60 min4,3(10 arviota)
- yli 60 min4,3(78 arviota)
- alle 30 min4,2(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (100 arviota)