Hyppää sisältöön
Karamellisoitu possu Reseptin takana kumppani

Karamellisoitu possu

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kananmunaton
Karamellisoitu possu on korealainen herkku. Korealaisen keittiön suosikkiruoka maistuu keitetyn riisin ja kimchin kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • 500 g porsaan ulkofileetä

Marinadi

  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1/2 dl Pirkka soijakastiketta
  • 1 1/2 rkl Gochujang-chilitahnaa
  • 1 1/2 rkl hunajaa
  • 1/2 rkl maapähkinäöljyä
  • 1/2 rkl riisiviinietikkaa

Ravintosisältö

  • Energia
    648 kJ / 155 kcal
  • Rasva
    6,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,2 g
  • Hiilihydraatit
    7,3 g
  • josta sokereita
    5,3 g
  • Proteiini
    17,1 g
  • Suola
    1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele puolet siitä ulkofileen pintaan.
  3. Kypsennä ulkofileetä 175 asteisessa uunissa n. 45 min. Nosta liha pois uunista ja anna sen jäähtyä hetki. Leikkaa se sitten pitkittäin puoliksi ja noin sentin viipaleiksi ja laita palat kulhoon. Kaada joukkoon loput marinadista ja sekoita niin, että marinadia tarttuu joka palaseen.
  4. Paista viipaleita hetki uunin grillivastuksen alla. Tarjoile karamellisoitu possu keitetyn riisin ja kimchin kanssa. Koristele annokset tuoreella chilillä ja korianterilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (100 arviota)