Hyppää sisältöön
Inkiväärikala ja keltainen riisiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Inkiväärikala ja keltainen riisi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Inkiväärikala on helppo ja edullinen arkiruoka. Keltainen riisi on värjätty kurkumalla.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1/2 tl kurkumaa

Ravintosisältö

  • Energia
    508 kJ / 121 kcal
  • Rasva
    3,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,4 g
  • Hiilihydraatit
    14,7 g
  • josta sokereita
    2,8 g
  • Proteiini
    5,8 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää keitinveteen yksi kasvisliemikuutio ja 1/2 tl kurkumaa. Jätä suola pois.
  2. Suikaloi tai kuutioi kohmeinen seiti. Kuori tuoreesta inkiväärijuurakosta kuorta pois 1–2 cm:n verran ja raasta inkivääri.
  3. Kiehauta wok-vihanneksia paistokasarissa kuumassa öljyssä. Lisää ruokakerma ja mausta inkivääriraasteella, chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Kiehauta. Nosta kalapalat paistokasariin ja sekoita varovasti kastikkeeseen. Anna kiehua noin 5 minuuttia, jotta kala kypsyy. Tarjoa heti keitetyn riisin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (11 arviota)

  • Hirveetä
    9 vuotta sitten
    Olisinpa jättänyt tekemättä