• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Intialainen broileri-banaanikorma

Intialainen broileri-banaanikorma
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 865 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Lisäksi

    • 2ps(à 125 g)Pirkka pikariisiä tai Pirkka itämaista riisise-
    • koitusta
    • 1/2tlkardemummaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta kypsä riisi kardemummalla.
  2. Ruskista broilerit pannulla kahdessa erässä. Lisää joukkoon sipulit ja kormakastike. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta kastike limetinmehulla.
  3. Viipaloi banaani. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Lisää banaanit ja pähkinät kastikkeeseen. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria tai persiljaa. Tarjoa kardemummariisin ja vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 865 kcal3 310 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja75 g
  • Rasvaa41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3