• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
MiFU tomaatti-kermakastikkeessaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

MiFU tomaatti-kermakastikkeessa

Nepalilaistyylinen tomaatti-kermakastike valmistuu hetkessä. Pehmeänmakuinen kastike maistuu koko perheelle. Noin 1,30€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(140 g)iso sipuli
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/2rklöljyä
    • 1tlkPirkka Luomu kuorittuja tomaatteja
    • 1rs(330 g)Valio MiFU paistettavaa ruokaraetta, Intian curry
    • 1tljuustokuminaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Soseuta kokonaiset säilyketomaatit sauvasekoittimella.
  2. Kuullota sipuleita pannulla rasvassa. Lisää ruokarae ja paista, kunnes neste on haihtunut ja rakeet saavat hieman väriä. Sekoita joukkoon juustokumina.
  3. Lisää pannulle soseutetut tomaatit sekä ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarjoa kastike riisin ja naanleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 56 arvostelua