• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vihreä kasviscurry

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,80 €/annos
Vihreä kasviscurry
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 99,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(400 g)Pirkka parsakaali
    • 2(200 g)sipulia
    • 1-2(n. 150 g)porkkanaa
    • 1(150 g)punainen paprika
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1-2rklöljyä
    • 2rklvihreää currytahnaa
    • 1tlinkivääritahnaa
    • 3/4tlsuolaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele parsakaalinuput sekä kuorittu parsakaalin varsi. Kuori sipulit ja porkkanat. Lohko sipulit, paloittele porkkanat ja paprika. Hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota sipulia, porkkanoita ja valkosipulia pari minuttia rasvassa pannulla. Lisää paprikat ja parsakaalit, ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  3. Lisää pannulle mausteet ja kookosmaito. Sekoita ja anna hautua 5-10 minuuttia. Tarjoa kasviscurry riisin tai nuudeleiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit lisätä curryyn kuumennuksen loppuvaiheessa pussillisen (180 g) Pirkka chili-korianteri katkarapuja (pakaste). Jäisille katkaravuille riittää muutaman minuutin kuumennus. Maustetut katkaravut sisältävät suolaa, joten lisää sitä vain tarvittaessa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,5 kcal416 kJ
  • Proteiinia2,71 g
  • Hiilihydraatteja3,88 g
  • Rasvaa8,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua