Hyppää sisältöön
Vihreä kasviscurryTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vihreä kasviscurry

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Syö sekä edullisesti että hyvin.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta
  • 1 (400 g) Pirkka parsakaali
  • 2 (200 g) sipulia
  • 1–2 (n. 150 g) porkkanaa
  • 1 (150 g) punainen paprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1–2 rkl öljyä
  • 2 rkl vihreää currytahnaa
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1 tlk (400 ml) Pirkka kookosmaitoa

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    340 kJ / 82 kcal
  • Rasva
    6,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,5 g
  • Hiilihydraatit
    3,5 g
  • josta sokereita
    3,2 g
  • Proteiini
    1,8 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele parsakaalinuput sekä kuorittu parsakaalin varsi. Kuori sipulit ja porkkanat. Lohko sipulit, paloittele porkkanat ja paprika. Hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota sipulia, porkkanoita ja valkosipulia pari minuttia rasvassa pannulla. Lisää paprikat ja parsakaalit, ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  3. Lisää pannulle mausteet ja kookosmaito. Sekoita ja anna hautua 5–10 minuuttia. Tarjoa kasviscurry riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (40 arviota)

  • Wendy
    1 vuosi sitten
    Ei ollut reseptissä mainittua currytahnaa, joten laitoin Pirkan keltaista currytahnaa ja oman maun mukaan vähän Garam Masalaa. Lisäksi purkki keitettyjä kikherneitä lisäämään ruokaisuutta. Todella helppoa ja herkullista, menee jatkoon ehdottomasti!
  • Jondero
    7 vuotta sitten
    Lisää vähän tofua ja soijakastiketta nii avot.