• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Intialainen tomaattikeitto

Nopeasti valmistuva intialainen tomaattikeitto saa tulista ja mausteista potkua Pirkka vindaloo currytahnasta. Mascarponella pehmennät keiton maun täyteläiseksi. Tämäkin resepti vain n. 1,60€/annos*.
Intialainen tomaattikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • naanleipää

Valmistus

alle 15 min
  1. Pane kattilaan paseerattu tomaatti, vesi ja valkosipuli. Mausta currytahnalla makusi mukaan (tahna on tulista). Lisää pippuri, suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  2. Lisää mascarpone tai kerma keittoon hyvin sekoittaen. Kiehauta, mutta älä enää keitä. Tarkista maku. Hienonna keiton pinnalle tuoretta korianteria ja tarjoa keiton kanssa naanleipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 325g100 g

  • 269 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia5,23 g
  • Hiilihydraatteja17,6 g
  • Rasvaa19,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5
  • HeatLover22.1.2017

    Lemppari tomaattikeitto, tehty useasti. Toimii!

  • Kuluttajapalvelu8.2.2016

    Riitta, kiitos kysymyksestä. Tämä, kuten kaikki muutkin ohjeet on testattu koekeittiöllä toimiviksi. Harmillista, jos keitto ei ole ollut makuusi.

  • riitta8.2.2016

    onko reseptin laatija itse syönyt keitostaan, vai onko tarkoitus saada kulumaan pirkka-tuotetta mahdollisimman runsaasti?