• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Isännän liharuukku

Isännän liharuukku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 121 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan ja vatkaa hieman jäähtyneen perunasoseen joukkoon kananmuna.
  2. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet kasariin pehmenemään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita joukkoon pastakastike ja keittojuurekset. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää herne-maissi-paprikaseos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Seoksen tulee olla sakeahko muhennos.
  4. Annostele lihamuhennos uuninkestäviin annoskulhoihin tai uunivuokaan. Pursota tai levitä perunasose lihamuhennoksen pinnalle kanneksi. Kuorruta 250 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 121 kcal506 kJ
  • Proteiinia8,08 g
  • Hiilihydraatteja15,2 g
  • Rasvaa3,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3