Hyppää sisältöön
Juustokebakot ja kurkkukastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustokebakot ja kurkkukastike

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Tarjoa juustoiset jauhelihakebakot kurkkukastikkeen kanssa. Tämä arkiruoka maistuu myös perheen pienimmille.
  • Gluteeniton

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

  • 8 varrastikkua

Kurkkukastike

  • pala (n. 100 g) tuoretta kurkkua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl Pirkka turkkilaista laktoositonta jogurttia
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 tl juoksevaa hunajaa

Ravintosisältö

  • Energia
    724 kJ / 173 kcal
  • Rasva
    11,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    6 g
  • Hiilihydraatit
    4,9 g
  • josta sokereita
    2,2 g
  • Proteiini
    11,7 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita perunasosejauheen joukkoon kiehuva vesi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kypsennä halutessasi hetki mikroaaltouunissa. Sekoita perunasoseen joukkoon ja anna jäähtyä.
  3. Lisää jauheliha, muna, mausteet ja lopuksi pieniksi kuutioiksi leikattu juusto.
  4. Jaa taikina kahdeksaan osaan, muotoile tangoiksi ja pujota vartaisiin.
  5. Nosta vartaat pellille leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  6. Valmista kastike. Hienonna kurkku ja valkosipulinkynsi. Sekoita ne jogurtin joukkoon ja mausta kastike.
  7. Tarjoa juustokebakot kurkkukastikkeen, lohkoperunoiden ja vihannesten kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (3 arviota)