• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustokebakot ja kurkkukastike

Juustokebakot ja kurkkukastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 360 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 8varrastikkua

Kurkkukastike

    • (n. 100 g)tuoretta kurkkua
    • 1valkosipulinkynsi
    • suolaa ja mustapippuria
    • 2rkltuoretta minttua hienonnettuna
    • 1tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita perunasosejauheen joukkoon kiehuva vesi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kypsennä halutessasi hetki mikroaaltouunissa. Sekoita perunasoseen joukkoon ja anna jäähtyä.
  3. Lisää jauheliha, muna, mausteet ja lopuksi pieniksi kuutioiksi leikattu juusto.
  4. Jaa taikina kahdeksaan osaan, muotoile tangoiksi ja pujota vartaisiin.
  5. Nosta vartaat pellille leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  6. Valmista kastike. Hienonna kurkku ja valkosipulinkynsi. Sekoita ne jogurtin joukkoon ja mausta kastike.
  7. Tarjoa juustokebakot kurkkukastikkeen, lohkoperunoiden ja vihannesten kanssa.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 360 kcal1 510 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1