• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Isin iisi riisi

Isin iisi riisi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 97,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää riisit. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Ota kattila levyltä ja anna kannen olla kattilan päällä noin 5 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riiseihin.
  2. Kuori ja kuutioi sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää joukkoon herneet ja suikaloitu kinkku. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja kaada paistokasariin. Sekoita, kunnes kananmunat alkavat hyytyä.
  3. Lisää kypsä riisi. Lisää lopuksi pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut ja valutetut katkaravut. Kuumenna. Mausta mustapippurilla ja suolalla tai soijalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää aikaisemmin keitettyä riisiä, tällöin kypsää riisiä tarvitaan noin 6 dl. Keittokinkun voit korvata joulukinkulla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,1 kcal406 kJ
  • Proteiinia7,22 g
  • Hiilihydraatteja10,4 g
  • Rasvaa3,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1