Kirjolohi-sienirisotto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Kirjolohi-sienirisotossa maistuu herneet ja parmasaanijuusto. Risotto saa hapokkuutta limetin mehusta.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 rs (200 g) | herkkusieniä tai |
1 (150 g) | sipuli tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
2 dl | tai |
n. 7 dl | vettä tai |
1 | Pirkka kasvisliemikuutio tai |
1/2 ps (à 200 g) | tai |
1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
1/2 | limetin mehu tai |
1 pkt (300 g) | marinoituja kirjolohikuutioita tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai |
Valmistus
30 - 60 min
Paloittele herkkusienet. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuullota sipulit öljyssä, pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon riisi ja anna kuullottua. Lisää herkkusienet ja paista vielä pari minuuttia.
Kuumenna vesi toisessa kattilassa ja murenna joukkoon liemikuutio. Kaada risottoon kuumaa kasvislientä vähitellen. Keitä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin. Lisää uusi annos lientä vasta, kun edellinen liemilisäys on kokonaan imeytynyt riisiin. Aikaa kuluu 15–20 minuuttia.
Lisää herneet, tilli ja limetinmehu kypsennyksen loppuvaiheessa. Risoton kuuluu jäädä mehevän löysäksi.
Ruskista kirjolohikuutiot pannulla ja nosta kalapalat risoton pinnalle. Tarjoa lisäksi parmesaania.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,0(2 arviota)
- 30 - 60 min3,2(12 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min3,0(22 arviota)
- 30 - 60 min4,0(20 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,7(34 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,7 (11 arviota)