• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Isoäidin tillikurkut

Isoäidin tillikurkut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 73,3 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Sekoita sokeri ja suola keskenään, samoin vesi ja etikka.
  2. Lado kurkkuviipaleet kannelliseen astiaan, ripottele suola-sokeriseosta sekä tilliä kurkkukerrosten väliin.
  3. Kaada päälle etikkaliemi, sulje kansi ja ravistele voimakkaasti. Anna kurkkujen maustua viileässä ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,3 kcal307 kJ
  • Proteiinia0,02 g
  • Hiilihydraatteja17,4 g
  • Rasvaa0 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 65 arvostelua
  • K-Kuluttajapalvelu12.7.2017

    Kestoaika, tillikurkut kannattaa käyttää viimeistään seuraavana päivänä.

  • Kestoaika12.7.2017

    Kauanko tillikurkku säilyy lasipurkeissa esim jääkaapissa?