Pikkelöidyt chilit
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Pikkelöi chilit helpossa 1-2-3-liemessä makean etikkaisiksi. Koukuttavan hyvät chilit viimeistelevät vaikkapa grilliruoan. Kokeile myös pizzan päällä!
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
1 pkt (50 g) | tai |
1-2-3-liemi | |
---|---|
1 rkl | väkiviinaetikkaa tai |
2 rkl | sokeria tai |
3 rkl | vettä tai |
Valmistus
alle 30 min
Mittaa 1–2–3-liemen ainekset pieneen kattilaan ja kiehauta kunnes sokeri sulaa.
Pese chilit ja leikkaa ne viipaleiksi. Irrota halutessasi osa siemenistä pois.
Pane chilit pieneen kulhoon tai lasipurkkiin ja kaada kuuma liemi päälle. Anna jäähtyä hetki ja siirrä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään tunti, mielellään muutamia. Pikkelöidyt chilit säilyvät noin viikon jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(338 arviota)
- yli 60 min3,6(29 arviota)
- 30 - 60 min3,6(82 arviota)
- yli 60 min3,1(8 arviota)
- alle 15 min3,8(201 arviota)
- alle 15 min3,3(274 arviota)
- yli 60 min4,6(48 arviota)
- alle 30 min4,0(305 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (10 arviota)