Pikkelöidyt chilit
Pikkelöi chilit helpossa 1-2-3-liemessä makean etikkaisiksi. Koukuttavan hyvät chilit viimeistelevät vaikkapa grilliruoan. Kokeile myös pizzan päällä! Noin 1,55€/annos.*
alle 30 min
Ainekset
- 1pkt(50 g)Pirkka mietoja punaisia chilejä
1-2-3-liemi
- 1rklväkiviinaetikkaa
- 2rklsokeria
- 3rklvettä
Valmistus
alle 30 min- Mittaa 1-2-3-liemen ainekset pieneen kattilaan ja kiehauta kunnes sokeri sulaa.
- Pese chilit ja leikkaa ne viipaleiksi. Irrota halutessasi osa siemenistä pois.
- Pane chilit pieneen kulhoon tai lasipurkkiin ja kaada kuuma liemi päälle. Anna jäähtyä hetki ja siirrä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään tunti, mielellään muutamia. Pikkelöidyt chilit säilyvät noin viikon jääkaapissa.
Kommentoi