• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Italialainen pasta

Värikkäässä italialaisessa pastassa maistuvat mozzarella, parmankinkku, rucola ja parmesaani.
Italialainen pasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 485 kcal / annos (330g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kuoritut valkosipulin kynnet. Suikaloi paprikat. Hienonna basilikan lehdet.
  2. Kiehauta hienonnetut purjo ja valkosipulinkynnet paistokasarissa tai kattilassa tilkassa öljyä . Lisää joukkoon paprikasuikaleet. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Hauduta hetki kannen alla. Sekoita joukkoon aurinkokuivatut kirsikkatomaatit, oliivit ja balsamiviinietikka.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 11 minuuttia. Valuta pasta ja kaada paistokasariin. Sekoita pasta vihannesten kanssa ja kaada tarjoilukulhoon.
  4. Asettele pastan pinnalle halkaistut parmankinkkuviipaleet ja mozzarellapallot . Ripottele pinnalle runsaasti tuoreita rucolanlehtiä. Tarjoa italialainen pasta parmesaaniraasteen ja patongin kanssa.

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 485 kcal2 030 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja31 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille