Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Marinoitua juustoa ja oliiviaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitua juustoa ja oliivia

Marinoidut juustot sopivat tarjottavaksi vaikkapa juhlien noutopöydästä.

Ainekset

    • 350gkermajuustoa
    • 2punaista chiliä
    • 1tlkvihreitä kreikkalaisia oliiveja
    • 8oksaatuoretta timjamia

Marinadi

    • 2dloliiviöljyä
    • 1/2dlvalkoista balsamicoa
    • 1rklhunajaa
    • 1/2dlsitruunanmehua
    • 1sitruunan raastettu kuori
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa juusto kuutioiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
  2. Aseta puhtaaseen lasipurkkiin (tilavuus 1 l) vuorotellen juustokuutioita, huuhdeltuja oliiveja, chiliviipaleita ja timjaminoksia.
  3. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada liemi purkkiin. Anna juustojen ja oliivien marinoitua jääkaapisssa vuorokauden. Säilyy jääkaapissa viikon.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille1 arvostelu