Marinoitua juustoa ja oliivia Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitua juustoa ja oliivia

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Marinoidut juustot sopivat tarjottavaksi vaikkapa juhlien noutopöydästä.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
350 g
 
kermajuustoa
tai
2
 
punaista chiliä
tai
1 tlk
 
vihreitä kreikkalaisia oliiveja
tai
8 oksaa
 
tuoretta timjamia
tai

Marinadi

2 dl
 
oliiviöljyä
tai
1/2 dl
 
valkoista balsamicoa
tai
1 rkl
 
hunajaa
tai
1/2 dl
 
sitruunanmehua
tai
1
 
sitruunan raastettu kuori
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
1 311 kJ / 313 kcal
Rasva
29,7 g
josta tyydyttynyttä
9,5 g
Hiilihydraatit
4,5 g
josta sokereita
3,9 g
Proteiini
7,3 g
Suola
1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Leikkaa juusto kuutioiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.

Aseta puhtaaseen lasipurkkiin (tilavuus 1 l) vuorotellen juustokuutioita, huuhdeltuja oliiveja, chiliviipaleita ja timjaminoksia.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada liemi purkkiin. Anna juustojen ja oliivien marinoitua jääkaapisssa vuorokauden. Säilyy jääkaapissa viikon.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Chili Hottis punainen 50g Suomi 1lk
    Hinta 2,49/kpl
    49,80/kg
  • Järvikylä Timjami rasia 20g
    Hinta 2,99/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (1 arvio)