• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitua juustoa ja oliivia

Marinoitua juustoa ja oliivia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 368 kcal / 100 g

Ainekset

    • 350gkermajuustoa
    • 2punaista chiliä
    • 1tlkvihreitä kreikkalaisia oliiveja
    • 8oksaatuoretta timjamia

Marinadi

    • 2dloliiviöljyä
    • 1/2dlvalkoista balsamicoa
    • 1rklhunajaa
    • 1/2dlsitruunanmehua
    • 1sitruunan raastettu kuori
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa juusto kuutioiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi.
  2. Aseta puhtaaseen lasipurkkiin (tilavuus 1 l) vuorotellen juustokuutioita, huuhdeltuja oliiveja, chiliviipaleita ja timjaminoksia.
  3. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada liemi purkkiin. Anna juustojen ja oliivien marinoitua jääkaapisssa vuorokauden. Säilyy jääkaapissa viikon.

Ravintosisältö per 100 g

  • 368 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia8,98 g
  • Hiilihydraatteja3,12 g
  • Rasvaa35,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille