• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Italiansalaatti perunoista ja grillimakkarat

Italiansalaatti perunoista ja grillimakkarat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 92 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Kastike

    • 1dlPirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
    • 1rklsinappia
    • 1/2rkletikkaa tai sitruunanmehua
    • 1/2tlmustapippuria
    • ripaussokeria

Lisäksi

    • 2-3pkt(à 400 g)grillimakkaroita

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä perunat ja porkkanat kuorineen lähes kypsäksi. Kaada vesi pois ja jäähdytä kasvikset hyvin. Sekoita kastikkeen ainekset isossa kulhossa.
  2. Kuori ja suikaloi perunat, porkkanat ja omena. Suikaloi kinkku ja suolakurkku. Sekoita kaikki aineet varovasti sekaisin kastikkeen kanssa.
  3. Herneet voit lisätä jäisinä, jos salaattia ei tarjota heti. Anna makujen tasaantua pari tuntia jääkaapissa. Tarjoa lisäksi grillattuja tai paistettuja makkaroita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 92 kcal385 kJ
  • Proteiinia4,76 g
  • Hiilihydraatteja6,54 g
  • Rasvaa5,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1