• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kesäinen italiansalaatti

Kesäinen italiansalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • yli 60 min
  • 70,4 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Kastike

Pinnalle

    • rucolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese perunat ja porkkanat hyvin. (Ne käytetään salaattiin kuorineen.) Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää keittämisen lopussa kattilaan tuoreet herneet ja keitä vielä 1 minuutti. (Pakasteherneet käytetään jäisinä.) Kaada vesi kattilasta ja anna kasvisten jäähtyä.
  2. Kuori ja kuutioi omena. Hienonna maustekurkkuviipaleet.
  3. Kuutioi tai suikaloi perunat, porkkanat ja kinkku.
  4. Sekoita kastikeainekset kulhossa. Lisää kastikkeen joukkoon kaikki salaatin ainekset ja sekoita varovasti. Anna makujen tasaantua pari tuntia jääkaapissa. Ripottele pinnalle rucolaa ennen tarjoamista. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 70,4 kcal295 kJ
  • Proteiinia2,77 g
  • Hiilihydraatteja7,93 g
  • Rasvaa2,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua