Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Savukala-pastasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savukala-pastasalaatti

Savukala-pastasalaatti sisältää kalan ja pastan ohella myös muun muassa katkarapuja, kananmunia ja paprikaa. Resepti sisältää myös herkullisen salaattikastikkeen.

Ainekset

10 annosta
    • 1kerä (400 g)jäävuorisalaattia
    • 10cm:n palapurjoa
    • 1/2ps(à 180 g)katkarapuja (pakaste)
    • 500gsavusiikaa
    • 1omena
    • 1pienipunainen paprika
    • 1dlhillosipuleita
    • 3kananmunaa keitettynä
    • tilliä

Kastike

    • 1dlöljyä
    • 2rklhillosipulien lientä
    • 1rklsokeria
    • 2tlsinappia
    • 1tlsitruunanmehua
    • 1tletikkaa
    • 1tlsitruunapippuria
    • 1rkltilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Revi salaatti ja levitä se isolle laakealle tarjoiluvadille. Ripottele suikaloitu purjo salaattipedin päälle.
  2. Valuta sulaneista katkaravuista ylimääräinen neste pois ja paloittele perattu kala. Yhdistä kulhossa savukala, katkaravut, kuutioitu omena, paloiteltu paprika sekä pasta ja kaada ne salaattipedille.
  3. Ripottele päälle puolitetut hillosipulit. Sekoita kastikeainekset kulhossa ja valuta salaatin päälle. Koristele reunat kananmunanlohkoilla. Koristele savukala-pastasalaatti tillillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille