• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Savukala-pastasalaatti

Savukala-pastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 162 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 1kerä (400 g)jäävuorisalaattia
    • 10cm:n palapurjoa
    • 1/2ps(à 180 g)katkarapuja (pakaste)
    • 500gsavusiikaa
    • 1omena
    • 1pienipunainen paprika
    • 1dlhillosipuleita
    • 3kananmunaa keitettynä
    • tilliä

Kastike

    • 1dlöljyä
    • 2rklhillosipulien lientä
    • 1rklsokeria
    • 2tlsinappia
    • 1tlsitruunanmehua
    • 1tletikkaa
    • 1tlsitruunapippuria
    • 1rkltilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Revi salaatti ja levitä se isolle laakealle tarjoiluvadille. Ripottele suikaloitu purjo salaattipedin päälle.
  2. Valuta sulaneista katkaravuista ylimääräinen neste pois ja paloittele perattu kala. Yhdistä kulhossa savukala, katkaravut, kuutioitu omena, paloiteltu paprika sekä pasta ja kaada ne salaattipedille.
  3. Ripottele päälle puolitetut hillosipulit. Sekoita kastikeainekset kulhossa ja valuta salaatin päälle. Koristele reunat kananmunanlohkoilla. Koristele savukala-pastasalaatti tillillä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 162 kcal676 kJ
  • Proteiinia9,65 g
  • Hiilihydraatteja14,1 g
  • Rasvaa7,37 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille